Pups

Wij verwachten de aankomende jaren geen nesten. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen als u informatie wilt over dit geweldige ras.

In het jaar 2016 hebben wij de volgende dekplanning, mits beide dames in goede gezondheid blijven.

In het najaar van 2016 een dekking met Neala, Gèdre de Bigérionnes. Wij hebben een gezonde, mooie dekreu met een fijn karakter voor haar op het oog. Als de keuze defintief is, maken wij deze bekend.

Begin juni 2016 hebben wij een dekking gepland met Piper, Giselle de Bigérionnes. Ook voor haar hebben wij al een gezonde met een goed karakter en mooie reu op het oog. Als de keuze definitief is, maken wij deze bekend.

Mocht u belangstelling hebben voor een pup dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met onze Pyreneese Berghonden en met ons. Wij stellen een persoonlijke kennismaking zeer op prijs.

Onze werkwijze

De pups worden in huiselijke kring met veel liefde, zorg en aandacht groot gebracht. Door het opgroeien in huis komen de pups ook in aanraking met de huiselijke bezigheden en geluiden, onze honden en onze Ragdoll Sheamus. Zo wordt er dus een begin gemaakt met een goede socialisering van de pup. Als de pups de geschikte leeftijd hebben bereikt gaan ze kennismaken met de buitenwereld.

Als de pups de leeftijd van negen weken hebben bereikt kunnen zij naar hun nieuwe baasjes en bazinnetjes. De pup is dan door de dierenarts gecontroleerd op gezondheid, patella luxatie, ontwormd, gevaccineerd en gechipt. De pup heeft een Europees paspoort, gezondheidsverklaring, koopcontract, DNA profiel en stamboom.

Onze zorg voor de pups eindigt niet met het verlaten van het nest. Wij staan ook daarna nog voor u klaar om u advies te geven!

Wij fokken uitsluitend met combinaties die passen bij onze visie op het ras. Wij streven naar het behouden van de gezondheid, het karakter en het uiterlijk van de Pyreneese Berghond.